Данас је Странка Српска демократија званично покренула петицију за опозив одлуке СО Северна Митровица о додели парцеле код Војног ремонта тзв. косовском МУП-у на коришћење. За њих је таква одлука „незаконита и недемократска“. Такође тврде да ће спречавањем да се она и спроведе – спречити и изградњу нове тзв. полицијске базе на Северу Косова и Метохије. Председавајући СО Северна Митровица каже да је петиција у складу са законом.

Неџаду Угљанину је јуче предао захтев са циљем обарања поменуте одлуке и од ког је затражио званичне детаље о процедури за покретање петиције у вези са истим питањем, вође Српске демократије, Александар Арсенијевић је данас позвао грађане да овог викенда започну са потписивањем.

Потписивање ће се вршити и у суботу и у недељу код трга Кнезу Лазару у Косовској Митровици у периоду од 10 до 14 часова.

Александар Арсенијевић је назначио да право потписа имају сви грађани.

Циљ петиције јесте опозив незаконите и недемократске одлуке тзв Скупштине Северне Митровице о додели општинске парцеле — познатије као Војни ремонт — тзв. Министарству унутрашњих послова Косова ради изградње нове тзв. полицијске базе. Српска Демократија позива све грађане да издвоје два минута и спрече отимање Војног ремонта и изградњу нове тзв. полицијске базе на Северу Косова и Метохије.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *