Амбулантна у Приштини; Фото: Косово ОнланјАмбулантна у Приштини; Фото: Косово Онланј

Тзв. Полиција тзв. Косова је упала у објекат који преостали Срби у Приштини користе као амбуланту.

Унутар амбуланте налази се и српско медицинско особље Дома здравља Приштина, које је касније одведено у полицијску станицу која се налази у истој згради у којој је и амбуланта.

Извор: Медија центар - Чаглавица

Тзв. тужилаштво у Приштини се огласило тврдећи да се акција спроводи због сумње да се ту пружају нелегалне медицинске услуге. Истовремено, поједини медији у Приштини излазе са наводима да се наводно претреса „шпијунски центар“.

Радио телевизија Србије и Медија центар Чаглавица, известили су овог поподнева да се наводно врши претрес импровизоване амбуланте у Приштини, те да су полицијски службеници извели групу лекара и медицинског особља здравственог система Владе Србије, који пружају здравствену негу преосталим Србима у том граду.

Медицинско особље је уведено у зграду полицијске станице „Центар 1“, чији је улаз уз просторије које су Срби користили као амбуланту, пренео је РТС.

Осим увођења српског медицинског особља у станицу, шиптарски терористи су конфисковали и возило Хитне помоћи Дома здравља Приштина београдских регистарских ознака, пише даље овај медиј.

Извор: Медија центар - Чаглавица

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *