Фото: илустрацијаФото: илустрација

Низ напада на Србе широм Косова и Метохије, унео је немир међу повратнике и преостале Србе у Метохији.

Канцеларија за Косово и Метохију, наводи се, помоћи ће породици Дончић да надокнади штету коју је претрпела и пружиће сву подршку, како би одолели свим притисцима. Међутим, нејасно је како би то могло да се догоди с обзиром на чињеницу да управо Канцеларије за КиМ, спроводећи политику актуелног режима, подстиче албанско насиље над Србима спроводећи издају Косова и Метохије.

Фото илустрација: КМ новине

Све што Канцеларија за Косово и Метохију уме јесте да издаје саопштења у којима не оптужује албанске екстремисте нити помиње било какав сепаратизам. На томе се све завршава и то уколико саопштења не буду довољно запаљива јер у супротном изазову интересовање албанске стране која одговори новим нападима на Србе.

Као “помоћ” Канцеларија за КиМ, у име Владе Србије, обавезно позове апстрактну и неодређену “Mеђународну заједницу” да заштити становнике Србије ан делу њене територије, Косову и Метохији, али не учини никакав труд нити изврше ма каакв притисак да би се то и догодило. И опет напротив, пристану на сваки великоалбански захтев без да сами косовски сепаратисти испуне иједан услов да би се Србима омогућило да живе боље.

Отворено се може рећи да Канцеларија за КиМ пасивним посматрањем и чињењем услуге великоалбанској експанзији, учествује и сама у прогону Срба са Косова и Метохије. По принципу “нема Срба – нема проблема”.

Извор: КМ Новине


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *