Далибор Јевтић  – од октобра 2021. године градоначелник општине Штрпце.

Претходно је у општини Штрпце био на позицији заменика градоначелника.

Интересантно је да приликом хапшења криминалаца који су препродавали српску земљу и српске куће на Брезовици, нема Јевтића који је после међународне афере чак и аванзовао и преузео општину.

Не треба заборавити да је био радо виђен гост у свим шиптарским квази-владама, код терориста Харадинаја и Куртија. Глумио је потпредседника владе, господина министра  како и доликује школованом менаџеру и правнику. А школовали су га прави мајстори свог заната, Американци.

Само јако Далиборе, добри и поштени Далиборе.

Прича почиње 2001. године кад је “добри” Далибор радио за америчку компанију КБР у Ираку. Неколико пута је награђиван од стране америчке војске за изузетан рад и допринос и био проглашен за менаџера године 2009. у Ираку. Довољно времена да се докторира шпијунски посао.

По повратку на Косово и Метохију задржао је све америчке везе, мењао странке, са једним јединим циљем – рушење јединства несрећног српског народа на светој српској земљи.

Овај амерички ђак ради само за своје газде, само за свој интерес, а у корист шиптарских бандита и наравно против интереса српског народа.

ИЗДАЈНИК !!!

Наставиће се …


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *