Фото: ИН4СФото: ИН4С

Драга браћо и сестре,

Пошто се сва, ова издајничка прича, већ полако разводњава и преваранти и издајници рачунају да смо ми краткога памћења као муве, и да ће већ сјутра бити нове теме и преваре, превараната и пробисвјетова из ненародне владе, да се не би превише хладили ни ми а ни они:

Једини достојни одговор овој издајничкој Влади Милојка Спајића су ванредни избори, на којима ћемо сви имати прилику да кажемо издајничкој и разбратској влади, што мислимо о њој.

Ванредне изборе требају да иницирају и да Владу оборе у Скупштини „представници српскога народа“ (како они воле себе да зову) а то су Андрија Мандић и Милан Кнежевић, који требају да покрену процедуру у Скупштини за изгласавањее неповјерења-бившој Влади Милојка Спајића.

Ако то Милан и Андија не учине, биће јасно да их је Милојко купио и подмитио и да им је обећао да ће их примити у његову издајничку скаламерију од Владе.

Не смијемо да насиједамо на причу о „Резолуцији о Јасеновцу“ у Скупштини Црне Горе, јер то не значи ништа, осим нове преваре Милојка Спајића и Андрије Мандића, да нас опет преваре и да понизе стотине хиљада јасеновачких мученика (Срба, Јевреја, Рома и других), јер само су Уједињене Нације мјесто на коме су Јасеновачки мученици требали бити проглашени за жртве. Али, нека, нека, наше жртве остану проглашене и уписане у Небеске књиге живота, ЖИВОГА И СТРАШНОГА – ГОСПОДА БОГА, јер је то много корисније и за њихове душе и за наше спасење.

Не смијемо насиједати на замке непријатеља нашега народа, који убацује међу нас: Осветољубиве мисли, немир, мржњу, национализам, острашћеност, нереде, блокаде и сличне насилне акције, јер СИЛА И МОЋ ЈЕ У БОЖИЈОЈ ПРАВДИ, А НЕ У ЉУДСКОМ НАСИЉУ.

Једина сила и једино оружје, које је довољно и најаче оружје, за наш праведни одговор у име наших мучки и мученички уморених и убијених жртава, је оловка и изборни папир, и БРАТСКИ, СЛОЖНО И ХРИШЋАНСКИ-СВИ КАО ЈЕДАН, покажимо преварантима и издајницима својега народа, гдје им је мјесто у нашој славној, мученичкој и слободарској историји.

А без оних ПЕНЗИЈА од 450 евра и ПЛАТА од 1.000 евра, ћемо већ некако издржати, јер и ове које смо до сада примили из Милојкових зајмова, будите сигурни, да ће нам на нос изаћ и да ћемо их морати бјелосветским каматашима и зеленашима вратити по дебелим каматама.

ГОСПОД СА НАМА БРАЋО И СЕСТРЕ, И МАЈКА БОЖИЈА У СВЕ ДАНЕ ЖИВОТА НАШЕГА !!!

Извор: ИН4С


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *