WANTEDWANTED

Иако је полиција на самом почетку знала ко је убио малог анђела, Данку Илић, иако су имали ДНК и друге доказе, ширили су лажи са својих медија. Информер и остале прорежимске медије су водиле отворену кампању по наруџбини лично са врха државе. Водили су нас у Беч, активирали полиоцију друге државе, Интерпол, нападали родитеље, мајку највише и шта све нису ширили. А све време су знали о чему се ради и ко је убио малог анђела, Данку Илић, стару 22 месеци.

Десет дана се у медијама правила атмосфера са различитих режимских медија да би на крају Вучић прекинуо седницу за националну безбедности управо у оном тренутку када се прича о актуелним проблемима на Косову и Метохији и објавио да је мала Данка Илић мртва. Искористио је смрт детенцета за своје политичке игре.

Осим прикривања велеиздаје нашег народа у нашој јужној покрајини Косова и Метохије, овим страшним убиством детенцета покшава А. Вучић да забаруши састанак са Макроном, председником Француске, коме треба да преда 49% наше наменске индустрије.

А. Вучић свесно и намерно води психолошки рат против сопственог народа да би омогућио да се производе три пута више граната за украјински фронт. Да Укронацистима омогући да три пута више пуцају на руску војску

Подробиније објашњење можете на погледате на Србин Инфо у интервју са Паровићем.

Паровић открива: Власти су већ другог дана знале ко су убице Данке Илић, а због Косова су данас…
Данка Илић

Почивај у миру мали анђеле и нека те Господ помене у своме Царству…


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *