ФОТО: Илустрација, ТАЊУГ/ ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ
У току скандалозна ВЕЛЕИЗДАЈА епских размера владајућег режима на челу са највећим уништитељем Србије у историји, Александром Вучићем.

Обавештавамо јавност Србије да је кинеска компанија Зи Ђин дана 28.06.2024. године поднела катастру захтев за укњижбу над целокупном територијом рудника у Мајданпеку на парцели 1257/11 у површини од 3 219 791 м2, супротно Уставу, свим законским и подзаконским актима Републике Србије и уз благослов режима!

Наше удружење изражава огорчење због ћутања свих политичких странака, организација и појединаца који се наводно противе оваквом развоју догадјаја, а нису нашли за сходно да се огласе овим поводом!

Евентуални покушај оправдања да можда нису знали да се ово припрема и да је захтев поднет, не може се прихватити из разлога јер онај кога опстанак источне Србије и заштита од предатора типа Зи Ђин заиста занима, једноставно мора пратити сваки корак у конкретном правцу!

УГ “И ми се питамо за општину Петровац на Млави” позива све заинтересоване организације и појединце на свеопшти отпор поменутом начину отимања српских ресурса на територији целе државе и против загадјења животне средине!

Молимо све да ово наше саопштење деле даље како би се јавност упознала са покушајем отудјења више десетина милиона м2 рудника странцима!

Како радимо, тако нека нам и буде!


ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА УГ “И ми се питамо за општину Петровац на Млави


Вучић је ВЕЛЕИЗДАЈНИК!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *