Игор Коратченко, познати руски војни аналитичар и главни уредник часописа “Национална одбрана“:

“Такозвано Косово је криминална бандитска енклава у којој су трговци људима на власти. Ово су криминалци који масовно тргују дрогом широм јужне Европе. Ово се ради, наравно, под окриљем КФОРА-а, фактички, под кишобраном НАТО-а.”

Да се потсетимо ужаса “Жуте куће”!

АЛБАНЦИ СУ УБИЈАЛИ СРБЕ И ДРУГЕ МАЊИНЕ ЗБОГ ВАЂЕЊА ЊОХОВИХ ОРГАНА И ПРОДАЈЕ НА ЦРНОМ ТРЖИШТУ!

Албанци су кријумчарили органе Срба и других мањина из покрајине у Албанију. За починиоце се каже да имају јаке везе са УЋК. Тужбе је прво истражио МКСЈ који је пронашао медицинску опрему и трагове крви у и око куће у Албанији која је наводно коришћена као операциона сала за вађење органа. Случај су потом истражиле УН које су примиле извештаје сведока од многих бивших бораца УЋК који су изјавили да су затвореницима вађени органи.

Карла Дел Понте написала је књигу о “Жутој кући”. У својој књизи Карла дел Понте пише да су у лето 1999. косовски Албанци камионима пребацили на север Албаније 300 отетих особа. Затвореници прво су били затворени у кампове у местима Кукеш и Тропоја. Млађе и виталније затворенике прегледали би лекари, при чему су добијали храну и нико их није тукао, а затим би били пребачени у притвор у друге центре у Бурелу и околини. Једна соба у тој жутој кући служила је као операциона сала у којој су хирурзи вадили органе затвореницима. Органе би затим преко аеродрома Ринас код Тиране слали у хируршке клинике у иностранству, где су коришћени за пресађивање клијентима који би то платили.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *