Момчило Трајковић и Жарко Ристић поклонили градоначелници Грачанице заставе Републике Србије.

Као у Христовом страдању, док су они исти клицали Њему, исти га се и одрекоше.

Да ли се и они данас одричу српских знамења, са којима су се кличући „зацарили“ над српском нејачи на КиМ?

Момчило Трајковић је јуче поклонио српске заставе општинској управи у Грачаници, под вођством Српске листе.

Погледајте како су запослени дочекали поклон…

Ако се питате зашто ево одговора

РЕАГОВАЊЕ СНФ-а НА БАНДЕРАМА У ГРАЧАНИЦИ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ У ДРОЊЦИМА!?

СРПСКА БРУКА И СРАМОТА Ако ових дана случајно пролазите кроз Грачаницу и подигнете главу, видећете понижавајућу сцену, дроњке од СРПСКИХ ЗАСТАВА!? А у Грачаници, два буџета, две „српске“ власти: „српска“ општина Грачаница, и тзв. Скупшзтина Града Приштине са седиштем у Грачаници. Том улицом, ту недавно, прошеташе учесници парастоса мартовским жртвма на челу са владикама Теодосијем и Иларионом и врхушком тзв, Српске листе, на челу са председником др Златаном Елеком и потпредседником др Драгишом Миловићем, Игором Симићем, Далибором Јефтићем, Славком Симићем, градоначелницом Грачанице др Љиљаном Шубарић, накинђурени по последњој моди. А изнад њихових глава, да нам Бог опрости, дроњци избледелих српских заставе.

Нажалост, на многим државним и културним институције Србије, које и даље вегетирају на овим просторима, не виоре се српске заставе, и они су „заборавили“ да су део система Републике Србије.

И на северу Косова, све се више „умара“ српска застава!

То је, уствари, права слика и прилика стања нашег народа на Косову и Метохији, застрашеног од милитантног режима шовинисте Арбена Куртија и издатог од београдских власти и тзв. Српске листе, од којих је наивно очекивао да ће га на прави начин представљати, водити и бранити, онако како су му и обећавали и лагали га!?

То је, такође, и одговор где је данас Србија на Косову и Метохији? Нигде!? Посрамљена и понижена вишегодишњим деловањем политичког и интелектуалног полусвета, тзв. Српске листе, кога је овом несрећном народу наметнуо Александар Вучић, који од Бриселског споразума, без имало стида, објашњења и одговорности, полако али сигурно, повлачи Србију са „светог Косова“!?

За то време широм Косова и Метохије вијоре се поносно и пркосно заставе Републике Албаније. И не само широм Косова и Метохије, већ и на југу Србије, Бујановцу, Прешеву, Медвеђи, Рашкој области….заокружујући свој пројекат, све мање такозване, а све више реалне Велике Албаније.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *