Пошто је Уставни суд објавио своју округло па на ћоше одлуку из чега најјасније видимо да је у питању један организовани злочиначки подухват против народа Србије чиме су једном одлуком погажени држава, Уставни суд и Влада Србије која је у свом слугерањском агрегатном стању већ деценијама, питам, између осталог, где је Брнабић која нас је на ово наместила и да ли се крије у истој рупи као и Саво? Како нико од новинара данас није имао питање за њу, потписницу Уредбе коју је Уставни суд оспорио.

Предаторско понашање Рио Тинта према Србији не јењава потпомогнуто и храњено поданичким апетитима државне врхушке и медија.

Кад народ опасуљи шта се заправо десило са тројцем (да не кажем тројком) који чине зауставни суд, Брнаба са шегртима из Владе и НВО сектора и Рио Тинто, неће бити рупе у коју ћете се сакрити. До сад сте стајали у живом блату. Сад тонете и зато ћутите.

Једини ко може ово да објасни и ко зна зашто је поступио како јесте је професор и судија Шкулић, а што ми само наслућујемо из његовог образложења, и позивамо га уз пуну подршку да то и учини.

Сви ће морати да одговоре на питања, а и Саво ће морати да каже одакле је имао све информације.

Ову аферу може да разреши само професор Шкулић и можда пружи одговоре зашто су и како његове “колеге” начиниле толико “пропуста” као што је навео у свом издвојеном мишљењу.

Питање свих питања је зашто су саме судије на волшебан начин решиле да “помогну свом народу”? Као што се зна, наводно, ко је убио Ђинђића, али се “не зна” ко је наручио и ко стоји иза убиства, тако знамо и ко је убио и право и правду (а замало и наду) у Србији, али не знамо ко је наручио? Сличност је запрепашћујућа. У већу које је одлучивало се зна ко је био.
О овоме ће знати цео Стразбур и то врло брзо.

Ко је наручилац убиства права и правде у Србији?

P.S. Из овог се нећете извући.

Извор: Заштитимо Јадар и Рађевину


Рио Тинто, МАРШ из Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *