Епштајнова жртва, Сара Ренсом, тврди да су њеној пријатељици пришли специјални агенти које је „директно послала Хилари Клинтон” који су је „размутили” након што је отишла у полицију са својим оптужбама.

Отпечаћени документи Џефрија Епштајна описали су оптужбе за порнографске снимке које укључују Била Клинтона, убицу српске деце, принца Ендруа и Ричарда Брансона.

У мноштву е-маилова из 2016. које је послала жртва Епштајна Сара Ренсом – чији су делови укључени као доказни предмети у једном од досијеа који су отпечаћени у понедељак – она тврди да је неименована пријатељица „имала сексуални однос са Клинтоном, принцом Ендрјуом и Ричардом Бренсоном” у одвојеним приликама.

Тврди је да је ове сусрете снимио Епштајн – и да је и сама касније видела сексуалне снимке.

Незапечаћени изводи су укључени заједно са писмом које су послали адвокати који заступају Алана Дершовица 2017. године, настојећи да поткопају кредибилитет госпође Рансоме.

У чланку Нев Иоркер-а објављеном две године касније 2019. године, госпођа Ренсом је изјавила да је „измислила траке да би скренула пажњу на Епштајново понашање и да би га натерала да верује да има ’доказе који би изашли ако би ме повредио‘“.

Она је навела да је њена пријатељица „у више наврата морала да има сексуални однос са Клинтоном у Епштајновој њујоршкој вили недалеко од 5. авеније“.

Слика Била Клинтона који је Џефри Епштајн имао у својој кући
Слика Била Клинтона који је Џефри Епштајн имао у својој кући

У порукама, госпођа Рансоме је рекла да је њена пријатељица касније јавила да жели да пријави шта се десило „са Епштајном, Клинтоном, Брансоном и принцом Ендрјуом” полицији 2008. године, али је рекла да „ништа није урађено” и да је „натерана да се осећа као прљава курва и лажов”.

Неколико месеци касније, њеној пријатељици су „пришли припадници специјалних агената које је директно послала лично Хилари Клинтон, како би заштитила своју председничку кампању 2008. године“, тврди госпођа Ренсом.

„Снажно су је застрашили, узнемирили (срећом, фотографисала је као доказ), а затим је била приморана да потпише уговор о поверљивости који гарантује да она никада не може јавно да умеша њеног мужа“, рекла је она.

Госпођа Рансоме је наставила са тврдњом да је пријатељ добио „значајну” исплату директно од Клинтонове фондације „да би је прећутала”.

Навела је да ако њена пријатељица прекрши договор да ћути, „она је мртва“.

Жена је такође покушала да тужи Епстајна за одштету, али ју је његов адвокат г. Дершовиц „тешко малтретирао и претио“ – човек за кога је тврдила да је „такође имала сексуалне односе и који је такође био у великој мери умешан у Епштајнов прстен педофила“.

Она је навела да је то била “потпуна завера” јер је Дершовиц такође помогао у финансирању председничке кампање Хилари Клинтон 2008.

Рансоме даље тврди да је направила резервну копију снимка и послала га на различите локације широм Европе „са само још једном особом која ми је блиска, знајући где су њихове локације, за случај да ми се нешто деси пре него што снимак буде пуштен”.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *