Дочекасмо у пар сати пред почетак самита БРИКС-а разрешење Вучићеве драме, хоће- неће.
Како нас напредњачка пропагандна машинерија обавештава председник Србије не може на самит БРИКС-а због раније договореног учешћа на другом “самиту”.

Кога брига што трилатерални састанак није и не може бити самит, важно је да се на сав глас понавља-самит, самит, самит…Они којима је упућено и онако не виде разлику, председник је на самиту, шта је важно где и с ким а Србија нема “већих пријатеља од Орбана и Фица”.

Проблем је што смо свако његово паметовање скупо платили.

Чињеница је да велики и најхрабрији међу Србима од настанка амеба до данас није добио Хилову дозволу да и бар у последњи моменат одлети у Казањ и избегне огољење свог најбеднијег статуса колонијалног управника Србије, најбољег слуге лошег господара.

У медијској и каквој таквој/по његовом схватању/санацији ове невиђене бруке и срамоте помоћи ће другар Орбан и наивни Фицо и ето нама трилатералног дружења у Братислави.
Као што су многи очекивали, мали од палубе Вулин ће представљати Србију у Казању. То што једино може да представља своју тетку из Канаде, кога брига.

Да будемо искрени, Србија и нема човека од знања, интегритета и формата да пошаље у Казањ.
Оно јеврејско чељаде Ђурића у Русији можете видети кад и Србина на Марсу.
Анчи потпада под многа инкриминисана дела, предвиђена законима Русије и где веће бруке послати је у Казањ и чекати да ли ће је неко хапсити због ширења ЛГБТ агенде у БРИКС-у.
Вучевић је још несвикао на светску позорницу и од позива се одазива једино мајци на недељни ручак.

Да не буде све баш тако црно, можда су ипак требали послати нашег малог шлагер певача Дачића.
Певајући за све новце, бар би на име бакшиша искамчио неки нови бакшиш-кредит,а то је ако ћемо истинито зборити и једина економска политика и знање ове назови српске власти.

Извор: Евроазија https://t.me/evroaz


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *