Гост емисије на Јутјуб каналу Х33, био је политичар Душко Кузовић. Издвојили смо део снимка преузетог са њиховог канала.

Ја не знам шта више људима да кажем, да се људи пробуде, схвате да смо колонија. Значи, у Србији не постоји више Србија. Имате једну љуштуру која је сачињена од квислинга, обично људи који су извађени из неког полусвета, полумрака. Који су обучени, купљене им дипломе и који су толико слабих људских и стручних људских квалитета, да су чак и забранили и да се комуницира са њима” наглашава Кузовић.

Он даље објашњава зашто нема дијалога између поличара:

“Зато ви немате јавни дијалог између политичара и остатка друштва. Јер кад би тог политичара извели на јавни дијалог, па сав народ би видео која је то глуперда, колико је глуп и необразован. И онда је боље да нема дијалога, под један и два, ако се деси дијалог да то буде свађа, зато што СНС, односно агенције које воде квинслишку управу у Србији. Да будем прецизнији, препоручују њиховим службеницима да, ако већ, да избегавају дијалог јавни ако већ уђу у дијалог да тај дијалог претворе одмах у свађу, јер се тако завршава дијалог. Тако нећеш приказати колко не знаш, тако нећеш приказати да та диплома коју си купио на пример у кафани код Баџе у Подбуковима, па онда постао председник општине. Да ти једноставно немаш појма за све токсичне ситуације у нашем друштву постоје рационална објашњења зашто се то дешава.

Најгора ствар је кад ми људи кажу “па Срби су лоши”. Срби су сјајан народ какве џукеле имају на руководећим местима. Почевши од председника општине неке са 10 000 становника, па до краја.”

СНС елита

Препоручујемо вам да погледате цео интервју о политичком хаосу у Србији на Јутјуб каналу Х33.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *