Драгана Милетић, звана Беба, разрешена је дужности тзв. заменика председника општине Лепосавић након што је објављен снимак на друштвеним мрежама, на ком се види како конзумира опојне супстанце.

Основно тужилаштво у Косовској Митровици покренуло је истрагу против тзв. заменице председника Општине Лепосавић Драгане Милетић, због сумње да је на радном месту, у општинском објекту, користила кокаин, након чега је разрешена дужности.

Основно тужилаштво је започело истрагу након што је у јавности објављен снимак тзв. заменице тзв. градоначелника Лепосавића, Драгане Милетић како конзумира дрогу у објекту општине.

Медији „Национале” објавили су видео-снимке на којима се види како тзв. заменица председника општине Лепосавић Драгана Милетић – Беба, заменица тзв. председника општине Лепосавић Љуљзима и још један Србин (Радоице Радомировић екипа) запослен код Шиптара снимљени како конзумирају наркотике (смрчу кокаин) у просторијама зграде општине Лепосавић.

Она негира оптужбе, оптужујући Српску листу да је организовала кампању за њену дискредитацију.

– То је лаж. То измишљају из Српске листе, да би угрозили моје име и положај у општини Лепосавић. Од почетка мог мандата појављују се разне приче, само да ме униште. Запалили су ми и ауто. Невероватно је колики притисак врше на мене, али борићу се до краја – рекла је Милетић.

Оно што је око целе ове приче најинтересантније, свакако није то што се једна наркоманка дрогира, већ чињеница да су ово управо објавили ти исти Шиптари (размислите само зашто ово њима одговара) за које они раде за мале паре, без образа. Постављена је на ту функцију након што су шиптарски терористи силом заузели зграду Општине. Док се Срби суочавају са прогонима, она ужива у “чарима” наркотика.

Снимак још једног Куртијевог Србина, Бобана Богдановића, имали смо прилику летос да гледамо на друштвеним мрежама

Било би све лепше да је ово објавила наша служба, али ето, ко с ђаволом тикве сади о главу му се обијају.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!





By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *