Министар спољних послова Србије у техничком мандату Ивица Дачић рекао је у вези са чланством сепаратистичког “Косова” у Савету Европе (СЕ) да очекује заказивање седнице политичког комитета парламентарне скупштине и да ће „позитивна препорука за чланство вероватно бити усвојена“.

Да подсетимо А. Вучић и И. Дачић су потписали Бирселски споразум.

Бриселски споразум је парафиран априла 2013. године и то су тада учинили Ивица Дачић са српске, и некадашњи вођа терористичке УЋК, Хашим Тачи, иначе правоснажно осуђен за вишеструко убиство припадника МУП-а Србије средином 90-тих година.

Бриселским споразумом Александар Вучић и наравно Ивица Дачић су предали од надлежности Србије 2013:

Први споразум о принципима који регулишу нормализацију. Ту се налази Заједница Српских општина која се налази са својим елементима и поделементима. Споразум о енергетици, телекомуникацијама, правосуђу, полицији, катастру, матичним књигама, париском печату, универзитетским дипломама, слободи кретања, регионалном кретању, званичним посетама, осигурању, цивилној заштити, споразуму цивилних комора… Једноставно спектар споразума који фактички јасно говоре да су сви елементи државности обухваћени овим споразумом.

Повезани чланци:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *