Први пут после осамдесетих година прошлог века, Срби са Косова и Метохије организовано долазе у Београд, а да нису под контролом режима Александра Вучића, да би одржали Сабор Српског Националног већа. Пројекат је требао да се одржи још 26. августа ове године. Међутим, нису успели да нађу простор за Сабор. Сабор ће се ипак одржати, у Београду, у хотелу “Младост” у 11 сати, 26. новембра.

Горан Миленковић из Лепосавића, председник одбора српског покрета Двери и кандидат за новог посланика Скупштине Србије, можда једини кандидат као представник Срба са Косова и Метохије а да није под контролом Александра Вучића, је дао интервју за Србин Инфо.

Горан Миленковић:

“Ја мислим да је дошао и куцнуо час да овај режим мора да се мења и да систем у Србији мора да се промени, јер ово више овако не функционише.

Свима је тешко. Ми знамо да Србима у централној Србији није лако. Чак шта више, можда им је и теже него нама. Јер оно што се на нама вежбало овде двадесет година, прелило се и прелива се ових дана и ових месеци и у централну Србију. Тако да оно што је овај режим добро изучио на простору и на нашој муци, овде на простору Косова и Метохије, оно ће то прелити и у Србији.

Горчину тих њихових, назови, мера које они спроводе на сопственим народом ће и врло брзо осетити и тај народ доле (…).”

Цео интервју.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *