ИСТОВРЕМЕНО ДОК АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ, ВЕЛЕИЗДАЈНИК ЕПСКИХ РАЗМЕРА, ВОДИ ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ РАДИ И НА РАСПРОДАЈИ, ТЈ. ДАЈЕ, ПОКЛАЊА КОМПЛЕТНУ СРПСКУ ИМОВИНУ ШИПТАРИМА!

Истина о којој А. Вучић ћути:

„Велики поздрав!

Желео бих само да поделите једну информацију на каналу. Јуче је наводно дошло до квара у станици Валач, па су у Косовској Митровици биле рестрикције, а квар је отклоњен синоћ око 8 увече.

Тачно је да су током целог дана преговарали када и како да почне наплаћивање струје на северу, јер је то све било договорено и морало је да се спроведе, а из личних извора сазнајем да је у Приштини договорено да се почеће од 1. јануара. Вест ће вероватно проћи кроз медије када њима буде требало, али мислим да би било корисно објавити, бар да народ зна шта је у питању.”

Од данас је и Електросевер у рукама окупаторских власти из приштине, што ће рећи да Република Србија од данас постоји на Косову и Метохији једино у просвети и здравству. Али до када? Пријатан дан.

Шиптарски КЕДС и српски Елетросевер потписали су комерцијални уговор, објавио је Мирослав Лајачк.

Без објављивања самог уговора, као и изношења детаља о његовој садржини, овај европски званичник поручио је да је реч о важном кораку у спровођењу Енергетских мапа пута.

Марија Захарова је добро описала А. Вучића само у једној слици!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *