“Пошто је он крив што нисам у Казању на самиту БРИКС-а желео је да ме саслуша. Али он би желео да види пуну усклађеност са европским декларацијама у погледу санкција против Руске Федерације”,

– каже Вучић, додајући да се он трудио да објасни позицију Србије и да укаже на хуманитарну подршку Украјини.

Туск: Хвала Вучићу што је одбио „врло атрактивну политичку понуду“ и одлучио да ме угости.

Александар Вучић је одбио сусрете са Путином, Сијем, Модијем и вођама многих других држава које нису признале сепаратистичко “Косово”, нису у НАТО, нису непријатељске, да би се састао са премијером Пољске која је уз Украјину највећа антируска НАТО испостава, тиме додатно увредивши Русе. Геополитичко самоубиство.

За сваког евробирократу има времена, сваког антисрпског апаратчика угости и дочека као најрођенијег али зато за вође Русије, Кине, Индије, Бразила и других највећих, најмоћнијих и најбогатијих држава (збирно гледано) “нема времена”. То је његов ниво- Пицула, Фајон, Лајчак и др.

“ЗАТО ШТО САМ ПАМЕТАН”

Тако је био “паметан” кад је подржао Хилари Клинтон у изборној кампањи у којој је победио Доналд Трамп. Хилари Клинтон највећи непријатељ Срба и Србије, која је заједно са својим супругом Билом Клинтоном, бомбардовала Србију и омогућила албанским сепаратистима да окупирају српску територију Косово и Метохију.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *