“Како и шта су глумили и неки тобожњи пријатељи и многи други. Тиче се чланства Косова у Савету Европе. Ми смо рекли шта ће се догодити уколико се то догоди, пошто они мисле да имају право на тумачење споразума на лажан начин – не на погрешан, већ на лажан. Тако да, биће много тешко за нас, јер је нечија намера само да гура српски народ што даље од КиМ, и да истовремено онима који протерују Србе обезбеде пун легитимитет и легалитет за њихову акцију”, рекао је Вучић.

“Очекујем само лоше вести за нас и о томе ћу да говорим наредних дана. Објаснићу како су нас варали и лагали неки тобожњи пријатељи, а тиче се чланства Косова у Савету Европе,” каже највећи непријатељ Срба.

Он је додао да је то само део онога што нам се спрема, али да је због тога важно да оснажимо себе и да ма колико било тешко, добро разумемо своју позицију.

“Биће много тешко за нас јер нечија намера је да само гура српски народ што даље са КиМ, а истовремено да онима који протерују Србе обезбеде пун легитимитет и легалитет за акције. То је само један део онога што нам се спрема,” каже велеиздајник Вучић који је заједно са Приштином и међународном заједницом, тј. западним непријатељима учествовао и учествује у слабљењу и уништавању српског фактора на Косову и Метохији.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *