Велики Вучићев пријатељ који га је дочакао са “највећим почастима”, Макрон, председник Француске, је главни коспозор резолуције којом се тражи међународни дан обележавања “геноцида у Сребреници”.

Пре три дана је Вучић љубио Макрона и однео му неколико милијарди евра наших пара. Председник Србије је Макрону обећао грађење метроа, нуклеарки, складиштење нуклеарног отпада, да ће да претплати “Рафале” и ко зна шта још што знамо и не знамо, а Макрон му враћа резолуцијом где се српски народ се проглашава за “геноцидни народ” и сваке године ће 11 јул бити обележаван у свету као дан кад су Срби извршили “геноцид”. Очито Вучић од Француза купује ћутање о SKY препискама са криминалцима.

Прочитајте текст Резолуције о Сребреници којом се 11 јул проглашава Међународним даном “сећања на геноцид у Сребреници” и који ће бити убачен у историјске књиге скоро свих земаља света а који ће бити представљен 17 априла на затвореном састанку у УН. Овом Резолуцијом српски народ се проглашава за геноцидни народ и сваке године ће 11 јул бити обележаван у свету као дан кад су Срби извршили геноцид. Меморијални центар Сребреница је потврдио да ће Француска бити један од коспонзора Резолуције о Сребреници. Из Центра су захвалили Макрону и пријатељском народу Француске на тој иницијативи.

Х налог Ферман

Убедљиво најгори политичар који је икада држао било какву функцију у Србији, значи он нема нити једну победу за државу већ 12 година, ових 12 година пораз за поразом, дуг све већи, Србија све мања, још ће сада да нам накаче жиг геноцидног народа…

Иначе његова “борба” је подизање српске заставе, наше тробојке, дан после…


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *