За пријем сепаратистичке НАТО творевине у Савет Европе гласало је 131 од 171 присутног члана Парламентарне скупштине Савета Европе, 29 је било против, а 11 уздржано. Овакав исход гласања није зачуђујући имајући у виду да је Вучићева делегација Р. Србије у СЕ поднела амандман НЕ ПОЗИВАЈУЋИ СЕ НА СУВЕРЕНИТЕТ Р. СРБИЈЕ, на Устав, Резолуцију СБ ОУН 1244 на основу којих је Косово и Метохија саставни део Р. Србије, као ни на вето Руске Федерације у СБ ОУН, него је Вучићева делегација поднела амандман којим је тражено да се одлука о пријему сепаратистичке НАТО творевине одложи док “Косово” не буде формирало Заједницу српских општина (ЗСО).

Из претходно поменутог амандмана произилази, да је којим случајем терористичка НАТО творевина формирала ЗСО, Вучићева делегација не би имала ништа против да терористичка творевина буде члан Савета Европе иако се тиме крши Устав Р. Србије као и Резолуција СБ ОУН 1244 и вето Руске Федерације на Ахтисаријев план.

Делегација Р. Србије, боље речено Вучићева делегација, није нашла за сходно да помене ни јавности у Р. Србији, а ни у Парламентарној скупштини Савета Европе да је формирање Заједнице српских општина (ЗСО) на КиМ противуставно и да је била предложена још Ахтисаријевим планом на који је Руска Федерација уложила вето у СБ ОУН 2007.године, а који је и поред вета Руске Федерације постао саставни део противуставног бриселског споразума!

Ахтисаријевим планом, на који је Русија уложила вето у СБ ОУН, предвиђа се, као и Бриселским споразумом, укидање правосудног система Р. Србије на КиМ и његова замена квази правосудним системом сепаратистичке НАТО творевине. Потписаним Споразумом о правосуђу, Р. Србија је извршила противуставно укидање судске власти на КиМ.

Дакле, Вучићева СНС власт је већ спровела Ахтисарије план, кроз тзв. имплентацију противуставног Бриселског споразума, који се односи на функционисање правног система на КиМ и тиме је извршено укидање треће гране власти Р. Србије на КиМ, противно Резолуцији 1244 СБ ОУН и уставу Р. Србије. Сада је, амандманом Вучићеве делегације у СЕ поново прекршен устав Р. Србије, Резолуција СБ ОУН 1244 и вето Руске Федерације на Ахтисаријев план из 2007.године.

Ово је извршење кривичног дела угрожавања територијалне целине од стране свих чланова Вучићеве делегације у СЕ који НИСУ помињали међународно правна документа који штите суверенитет и територијални интегритет Р. Србије.

Мера ћутања делегације Р. Србије под диригентском палицом А. Вучића у СЕ не само да је била џелат српском народу, суверенитету и територијалном интегритету Р. Србије у Савету Европе, него и шамар Руској Федерацији која је бранећи интересе Р. Србије уложила вето на Ахтисаријев план у Савету безбедности ОУН 2007.године.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *