Политика званичног Београда, на челу са Александром Вучићем, је шиптарским терористима омогућила да принуде Србе да замене КМ регистарске таблице РКС таблицама.

Србин са Косова и Метохије се огласио поводом тога:

“Ево, после готово четврт века борбе, изгарања, од каменица на Ибарском мосту, сузаваца, рањавања, митинговања, па све до људских жртава, данас понижен, потиштен и издан, приморан да се одрекнем једног од последњих симбола државности Србије, ових таблица.

Ове таблице ми није скидао ни Тачи ни Харадинај, ни Курти. Ове таблице ми је лично скинуо председник државе Србије. И ако узмемо да је синоним за издају Срба Вук Бранковић, онда ћу ја парафразирати покојног Љубу Мољца и рећи: Вук Бранковић, Александру Вучићу не може да буде ни друга пратиља. Ето толико.”

Погледајте снимак.

У последњих ддвадесетак дана више возила са српским регистарским таблицама власници су пререгистровали у сепаратистичке РКС регистарске таблице. Званични Београд ћути а нарочито се не оглашава Александар Вучић да објасни Србима на Косову и Метохији да то није била „мала тактичка победа“ него велики стратешки пораз Београда.

И не смо то, МТС Доо ако као ћерка фирма Телекома у Косовској Митровици, сигурно уз дозволу званичног Београда, позива Србе да до краја године сви промене српске регистарске таблице са таблицама самопроглашене републике Косово. Било би смешно да није тужно. Како иначе објаснити власницима Србима који су пожурили не верујући у малу тактичку победу Александра Вучића да замене КМ регистарске таблице са РКС због чега су им возила била запаљена највероватније на препоруку активиста „Српске листе“. Нажалост, ово је још један пораз Александра Вучића у сукобу са Аљбином Куртијем, да ли је стварни или договорени показаће време.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *