На позив актуелне власти амерички амбасадор Кристофер Хил присуствовао је данашњим преговорима власти и дела опозиције о изворним условима. Власт је овим потезом озваничила колонијални статус наше земље и понизила је српски народ као нико раније.

Кристофер Хил који је пре 25 година био један од навећих заговорника бомбардовања Србије и убијања српског народа, и мале Бојане од 11 месеци и њеног оца, сада је на иницијативу Александра Вучића и његове СНС постао и званично колонијални управник Србије. Вучић је лично дао налог да се упути званичан позив Хилу и амбасадору ЕУ, а опозиција је на то пристала. Циљ наравно нису слободни избори, већ помоћ Вучићу да остане на власти како би се окончала издаја и распродаја свега што имамо.

У Скупштини Србије одржао се састанак посланичких група власти и опозиције о препорукама ОДИХР-а о изборним условима на који је позвала председница парламента Ана Брнабић.

Поред председнице Народне скупштине, представника владајуће коалиције и опозиционих посланика, састанку присуствују и амерички амбасадор Кристофер Хил, као и шеф делегације Европске уније у Србији Емануел Жиофре.

Кристофер Хил
Емануел Жиофре

Позиву се НИСУ одазвали представници коалиције НАДА, „Еколошког устанка“ и посланичке групе „Ми СНАГА НАРОДА – др Бранислав Несторовић“.

Србија је данас понижена као никада пре.

МИ-5 (Павловић/Станојевић) са председником Србије Хилом и прозападном опозицијом данас у скупштину републике Србије.

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *