Фото: Фејсбук
Гост емисије „Интервју“ на каналу Глас Јавности проф. др Драган Петровић даје детаљну анализу и виђење најважнијих питања наше државе и друштва, као и односа и токова у свету.

Проф. др Драган Петровић бјашњава зашто сматра да се Србија урушава, да је окупирана, колонијализована, упоређује је са Пепељугом и Титаником.

Говори о озбиљној ситуацији на Косову и Метохији, историјату и позадини оног што се дешавало, открива тајне и мање познате игре око Косова чија суштина је, према његовој оцени, велеиздаја.

Детаљно је описао како је и зашто ушао у Српску напредну странку, а потом из ње изашао, описује како је та странка тада изгледала „изнутра“; како је приступио покрету Ми снага народа др Несторовића чији је одборник у Скупштини Београда…

Економска ситуација у нашој земљи није ни приближно онако добра каквом је власт представља, сматра др Петровић и износи параметре који, како истиче, то потврђују.

Да ли се Србија, односно власт у нашој земљи дефинитивно окреће ка Западу, а удаљава од Русије, зашто “хрватска служба редовно пише негативне коментаре на српским постовима“, чији је Вучић, да ли је народ пао на испиту, шта следи, има ли светла на крају тунела…

Погледајте целу емисију на каналу Глас Јавности.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *