Шупља Кофа (Фото: Радио Гораждевац)Шупља Кофа (Фото: Радио Гораждевац)

И ове године је у Великој Хочи одржан традиционални Васкршњи турнир у малом фудбалу. Ове године је планиран низ турнира у Васкршњој недељи, почевши од овог традиционалног турнира, преко турнира за децу у малом фудбалу, а затим и турнира у баскету 3 на 3 и брзом шутирању тројки.

И ове године су се у финалу као и прошле састале екипа ,,Шупља Кофа” са екипом из Ораховца која је ове године носила назив ,,Лади Дади”. Исход је био исти, победила је екипа домаћина резултатом 5:2.

Додељене су и награде за најбољег голмана (Радован Пантић-Шупља Кофа), за најбољег стрелца (Јефтимије Вечевић-Шупља Кофа), а титулу најбољег играча турнира понео је Никола Ракочевић из екипе Лади Дади.

Никола је из Новог Сада и ово му је трећи турнир у Великој Хочи. Она за наш радио каже да воли да дође у Ораховац за Васкрс, као и да сваке године игра за екипу из овог места на турниру.

,,Ја сам из Новог Сада, долазим у Ораховац сваке године за Ускрс. Трећа година ми је како долазим и трећи пут играм овај турнир. Поносан сам на моју екипу, играли смо добро, и задовољни смо другим местом. Припала ми је част да понесем награду за најбољег играча турнира и ако је конкуренција била јака. У Ораховац су стигли трубачи, па ћемо са њима да прославимо друго место”, рекао је Никола.

Организацију турнира је поново сјајно одрадио Станимир Маврић из Велике Хоче, заједно са својим пријатељима.

Извор: Радио Гораждевац


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *