Бранко Драгаш – Забрањиван од стране режима у Србији. Одржао бројна предавања и трибине. Наступа на локалнима медијима. Банкар, економиста, донатор и финансијер многих националних пројеката из области науке и културе дао ја јавну објаву коју сви треба да чују и да размисле пре него што гласају на предстојећим изборима 17. децембра за А. Вучића:

“Доле што се десило, то је све намештаљка, на Косову и Метохији, са Бањском. Значи то је договор између енглеске обавештајне службе, по мом мишљењу, ја износим своје мишљење, је значи овога узурпатора (А. Вучића) и Куртија и оно грађанима Србије говори о томе шта је циљ тога. А циљ тога је да се направи “Олуја” и да се Срби протерају, али се неће зауставити на томе.

Него може сад доћи до намештеног сценарија у коме ће овај (А. Вучић), као да војску нашу ангажује и онда ће доћи до једног брзог, кратког рата од пар дана, у коме ће наши момци да страдају од НАТО зликоваца и онда се неће зауставити ту, него ће се на позив рашке области ући у Рашку област и ући у Врање, врањску област, Прешево, Бујановац итд. На тај начин, то је следећа, и да се отме то од Србије. А то овај узурпатор (А. Вучић), све на томе ради.

Када се то заврши онда ће да иду, пошто је Србија на распородају, пошто је Орбанова политика према Мађарској одлична, али та политика је према нама јако опасна.

Зато користим ову прилику да обавестим грађане Србије да, то што Орбан ради за Мађарску у реду, а то што Орбан ради према нама, то је, то ће нас скупо коштати. То је значи давање пасоша, давање кредита, то је следећа фаза да би се отела Војводина, да би се отела Војводина.

Грађани Србије, ајде првенствено Срби, они могу мирно да чекају кланицу као у концентрацоном логору и онда ће се то завршити под једном шљивом.

Наш задатак је, и сматрам да живот има смисао ако се боримо и зато ја износим оно што сматрам да је реално.

Ситуација је крајње драматична. Биће још гора у економско-финансијском делу, уколико не сломимо тоталитарни политички систем и не почистимо и власт и опозицију.”

Гласањем за А. Вучића, гласате и за уништење сопствене државе!


Косово и Метохија су Срце Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *