Хасан Дакај, бивши терориста ОВК, из Призрена ухапшен је у Мердару.

Ово је објавио адвокат Џевдет Смакићи путем објаве на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук.

Хасан Дакај је са братом отишао у Италију.

Смакићи је написао да га је овластила породица Дакај да штити “законска права” њихове породице.

Он је упутио хитан позив тзв “министарству спољних послова” да дипломатским каналима затражи ослобађање Хасана Дакаја.

Његова цела објава:

“За припаднике (терористе) ОВК нема либерализације!

Данас ме овластила породица Дакај из Призрена да штитим законска права њиховог рођака Хасана Дакаја, рођеног 10.08.1980. године из Призрена, који је већ био припадник (терориста) ОВК, ухапшен је у Мердару око 09:00 часова ујутру, док је са братом путовао према Италији.

Породица Дакај је у великом страху и узнемирености јер је српска полиција Хасана Дакаја, бившег (терористу) припадника ОВК, према првим информацијама, послала у притворски центар у Кушумлију, где би могао бити подвргнут физичкој и психичкој тортури или још горе (надамо се на исти начин као што они малтретирају наше заточене Србе у својим казаматима).

Одмах ћу предузети акцију тако што ћу се обратити тзв. “министарству правде” да се распитам о судбини “косовског држављанина” Хасана Дакаја, којег је јутрос у Мердару ухапсила српска полиција само зато што је био бивши припадник (терориста) ОВК.”

Као адвокат породице Дакај, он упућује хитан апел тзв. “министарству правде” да дипломатским каналима затражи ослобађање Хасана Дакаја и омогући му да се слободно креће као и сваки грађанин тзв “Косова” без дискриминације.

Зауставите прогон грађана тзв. “Косова” од стране државе Србије, која нарушава темељну слободу кретања са фокусом на бивше припаднике (терористе) ОВК, каже хистеричан Дакаја .


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *