Прозападна коалиција такозвана “Србија против насиља” је глас за издају Косова и Метохије! Реците НЕ А. Вучићу и коалицији “Србија против насиља”. Не прихватајте да учествујете у велеиздаји сопствене земље!

Генерал Ковач:

“Глас и за СПС и за листу такозване демократске опозиције против насиља (коалиција “Србија против насиља”), јесте глас за издају Косова. Отворено, народски речено и за признавање “Косова”. А чак та грађанска опозиција би прихватила и чланство “Косова” у УН. Једно лице, да кажем, исте медаље. Исти им је покровитељ (мисли на А. Вучића и СНС). Тим и у власти, који јесу за такво Косово, који јесу за такав споразум о “нормализацији”, који се саглашавају са овим санкцијама сувереним и суверенистичким државама. То су ти људи који заћуте пред изборе, након избора, након десет до 15 дана настављају исту агенду где су стали. Зато имају међународну подршку. И то су снаге које говоре да Србија нема алтернативу сем чланства у Европску Унију. Ми у суштини идемо тамо са онима који су нам отели и желе да пристанемо, да се сагласимо са тиме да нам отму Косово и Метохију. Мислим да је то огромна заблуда (…)”

Погледајте Микија Алексића у епизоди “француско-немачки” план:

Вође ове листе се залажу за признавање тзв. геноцида у Сребреници и прихватање независности тзв. “Косова”. Антисрпска листа која за циљ има тотално уништење државе Србије!

Из Мариникиног наступа је јасно да планирају:

  1. увођење санкција Русији,
  2. прихватање француско-немачког план чиме Србија даје сагласност да такозвано “Косово” постане земља-чланица УН.

То ће урадити заједно са Вучићем и СНС-ом.

Гласајте за странке и коалиције које су изричито противплана и против увођења санкција Русији.

Наша обавеза је да спречимо ову издају!

Овако се Биљана Стојковић, један од главних лидера НАТО-опозиције ,,Србија против насиља”, залаже за укидање Републике Српске.

Питате се шта, у ствари, значи слоган ,,Србија против насиља”?!

,,Србија против насиља” је скудоумни слоган који је прозападна опозиција комерцијализовала на рачун мртве деце. Преко мртве деце желе да сакупе политичке поене и да се дочепају места буџета Србије и могућност да наставе распродају и уништење Србије.

Њихова циљ је да научимо ,,НАТО језик”.

Они под појмом ,,Србија” подразумевају топоним без Срба. Они под појмом ,,насиље” подразумевају Србе, и српски идентитет, српски језик, историју, писмо, веру, наслеђе и територију, и наравно генетику. Све што је српско код њих гласи ,,насиље”.

КО ЈЕ ВУЧИЋ?

А. Вучић је велеиздајник епских размера!

“Постојање јединственог царинског система, диригованог од стране Брисела, отежава међународну позицију Београда и знатно онемогућава унапређивање сарадње са Русијом и Евроазијским економским савезом на пољу слободне трговине, као и економске сарадње са Кином, поготово на кинеском мега економском пројекту Појас и пут.

Србија треба да одустане од огромног тржишта Русије (145 милиона људи), у коме су јасне економске рачунице и нема условљавања, а да заузврат добије мало тржиште Западног Балкана (свега 18 милиона људи) у коме ће економски односи да буду диктирани од стране Брисела или Вашингтона.

Пројекат директно спречава Републику Српску да се искаже у свом потпуном капацитету, који јој омогућава Дејтонски споразум јер преко царинске уније на посредан начин елиминуше значај и утицај РС. Царинска унија ће се појављивати као целина, а њена чланица је БиХ као држава и ту нема места за Републику Српску. Поред тога, царинска унија Западног или Отвореног Балкана афирмише албанско Косово као државу чланицу.

Несугласице на Западу су избиле око тога – ко је од њих главни на Западном Балкану? ЕУ и Немачка или САД? Подгорица, Приштина и Сарајево по том питању слушају Берлин. Поготово је у томе активан Аљбин Курти. Да би појачале своју позицију, не само у европским пословима и у сучељавању са Русијом, САД уводе у игру и Британију. Због тога је и именован Стјуарт Пич.

Уместо да коначно кренемо у обнову српске државности на Балкану, и уз подршку Русије отпочнемо процес српског повезивања, ми се и даље налазимо на погрешном путу евроинтеграција или атлантистичких стратегија увлачења Србије у погубне пројекте какав је пројекат Западни (Отворени) Балкан,” пише: Срђан ПЕРИШИЋ за Србија Данас.

Из датог излагања се јасно види да А. Вучић ради директоно против интереса сопствене државе.

А. Вучић развија мини-шенгенску иницијативу – пројекат отворено везан за изградњу Велике Албаније, пошто је аутопуту Београд-Приштина-Драч додељен статус највишег националног приоритета од 2015. године (ово је логистичка рута за трансфер најјачег јужног крила НАТО из унутрашњости Јадрана).

Према Вашингтонском споразуму између Вучића и Трампа у септембру 2020. године, Београд се обавезао да ће поред наведеног пута изградити и железничку пругу до Јадрана (железничка пруга Ниш – Приштина – Драч), што значи потпуни приступ НАТО-у (са Алијансом је Србија) управо од приступања Вучића, у највишој фази сарадње ИПАП.

У јануару 2015. потписани су технички протоколи споразума СОФА, а у јулу 2015. године су ратификовани, чиме је држава у потпуности стављена на располагање НАТО, дубока територија Балкана, односно до Вардарско-моравске долине, која повезује Азију са Европом. Закључење Вашингтонског споразума омогућило је албанском премијеру Едију Рами да тврди да ће луку Драч претворити у “косовску” луку.

Према Вашингтонском споразуму испоставило се да је последњи, раније неприступачни циљ, сада у рукама Приштине: језеро Газиводе и са њим читав енергетски систем региона је А. Вучић предао Шиптарима. Српских таблица на Косову и Метохији нема више!

„Уколико “полиција” наиђе на овај аутомобил, зауставиће их и конфисковаће таблице. Писаће се казна возачу у износу од 150 евра, пола ако одмах плати. Такође, возач ће бити одузета ВИД документа (саобраћајна дозвола). Власник ће моћи сам да уклони возило са пута. Ако на исто возило наиђемо опет, оно ће бити заплењено и послато на царину“, рекао је Ељшани.

Питање возачких дозвола је, према његовим речима, следећа тема којом ће се бавити.

А. Вучић се не оглашава!

Прочитајте француско-немачки план који А. Вучић прихватио:

Члан 1.

Стране ће међусобно развијати нормалне, добросуседске односе на бази једнаких права.

Обе стране ће међусобно признати релевантна документа и националне симболе, укључујући пасоше, дипломе, таблице возила и царинске печате.

Члан 2.

Обе стране ће се руководити сврхом и принципима утврђеним у Повељи Уједињених нација, посебно оним о сувереним правима држава, поштовању њихове независности, аутономије и територијалног интегритета, праву на самоопредељење и заштити људских права и недискриминације.

Члан 3.

У складу с Повељом Уједињених нација, стране ће све међусобне спорове решавати само мирним средствима и уздржаће се од претње или употребе силе.

Члан 4.

Стране полазе од претпоставке да ниједна од њих не може представљати другу страну у међународној сфери или деловати у њено име.

Србија се неће противити чланству Косова у било којој међународној организацији.

Члан 5.

Обе стране ће подржати њихове тежње да постану чланице Европске уније.

Члан 6.

Иако овај основни споразум представља важан корак у нормализацији, обе стране ће наставити процес дијалога који води ЕУ новим замахом, што ће довести до правно обавезујућег, свеобухватног споразума за нормализацију односа.

Стране су сагласне да ће у будућности продубљивати сарадњу у областима привреде, науке и технологије, саобраћаја и повезаности, односа у правосуђу и провођењу закона, поште и телекомуникација, здравства, културе, вере, спорта, заштите животне средине, несталих лица. и друге области. слично кроз постизање конкретних споразума

Члан 7.

Обострано се залажу за постизање конкретних аранжмана, у складу са релевантним инструментима Савета Европе и коришћењем постојећих европских искустава, како би се обезбедио одговарајући ниво самоуправе за српску заједницу на Косову и могућност пружања услуга на Косову. (даље нејасно у пренетом тексту – прим.ред.) Косово. неке специфичне области, укључујући могућност финансијске помоћи Србије и директне канале комуникације између српске заједнице и Владе Косова.

Стране ће формализовати статус Српске православне цркве на Косову и обезбедити висок ниво заштите српског верског и културног наслеђа, у складу са постојећим европским моделима.

Члан 8.

Стране ће разменити сталне мисије. Они ће се налазити у седишту дотичне владе.

Практична питања у вези са распоређивањем мисија биће обрађена посебно.
Члан 9.

Обострано је констатована посвећеност ЕУ и других донатора да креирају посебан пакет финансијске помоћи за заједничке пројекте странака за економски развој, повезаност, зелену транзицију и друге кључне области.

Члан 10.

Стране ће успоставити заједничку комисију, којом ће председавати ЕУ, која ће пратити спровођење овог споразума.

Обе стране потврђују своје обавезе за спровођење свих претходних споразума.

А. Вучић je велеиздајник епских размера. Ако желите да зауставите ултиматну велеиздају А. Вучића и не желите да будете саучесници у епској велеиздаји и понижењу Србије, немојте да дате ваш глас велеиздајнку. Он води другосрбијанску политику кријући се иза маске лажног родољубља.

Снимак где А. Вучић признаје своју велеиздају:

Снимак где Александар Вучић каже да ће да примени све споразуме, од Бриселког до Охридског:

ГЛАСАЊЕМ ЗА А. ВУЧИЋА И КОАЛИЦИЈУ “СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА” ГЛАСАТЕ ЗА УНИШТЕЊЕ СПОСТВЕНЕ ДРЖАВЕ! РЕЦИТЕ НЕ ВЕЛЕИЗДАЈИ, РЕЦИТЕ НЕ А. ВУЧИЋУ И “СРБИЈИ ПРОТИВ НАСИЉА!

НАША ПОРУКА ЈЕ ЈАСНА!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *