Фото: DOMINIC LIPINSKI/PAФото: DOMINIC LIPINSKI/PA

На Јутјуб каналу X33, код Вука Росандића, гостовао је Др Душко Кузовић. Између осталог, Кузовић је говорио о улози ботова на друштвеним мрежама.

Росандић: Ако си ти брате стао на страну окупационог управника, ти за мене више ниси Србин. Ти ни фактички, ни реално, ни како како год, ни органски ниси више Србин. Крај приче. Али то сам ја.

Кузовић се слаже са таквим ставом и сматра да такав став треба проширити по целој Србији:

“Ја бих волео да такав став проширимо по целој Србији, јер мислим да је то функционално. Свако ко ради за окупатора мора да буде третиран као окупациони војник. Можда то буде бот који куца и спречава било какав дијалог на друштвеним мрежама. Друштвене мреже су фактастична ствар. Ту можеш да имаш дијалог, али ту служе ботови који покушавају да угасе идеје, да затрпају идеје и посвађају људе и да спрече а људи почну да разговарају. Значи атомизација друштва.”

Бот је део окупационих трупа и служи да нас успава и да нас, како би рекли, анестезира, како би непријатељ имао што мање трошкова и жртава док нас пљачка или ликвидира. То је то, према томе, имена ботова који тренутно, како би рекли харају по мрежи и све остало, су имена уствари окупационих војника. Какву ће они казну имати, ја то не знам. Било би добро да буду приведени правди, јер ће та казна бити сигурно блажа, него ако их дохвати народ,” наглашава Кузовић.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *